vegetalcolor.net
Цялата истина за вегеталния цвят за коса


Vegetal Color :

Днес много жени търсят вегетаски цвят за коса, защото се чувстват по-естествени и следователно по-деликатни. Това не винаги е вярно: растителните багрила обикновено не могат да оцветят цялата коса равномерно, а просто да предоставят цветни отражения. Растителните цветови багрила се извличат от растенията, те са много алергични и/или дразнещи, но имат ограничен диапазон от цветове. След като се прилага, растителните цветови багрила се свързват с косата със слаби връзки с водород, за които цветът има съпротивление, предоставено временно и не постоянно. Къна е пример за вегетентен цвят за коса е оцветител растение вещество, което може да даде на тъмната коса червеникаво-оранжево с медни нюанси, докато Руси или леки отражения произвежда червено-морков. Друго растително вещество, използвано като зеленчукова боя е AZULENE или 4,5, 7 triidrossiflavone, който се извлича от лайка чрез пресоване на цъфтящи върхове. Азулен е високозапалки за Рус или светлина. Третият растителен цвят за коса е индиго, който се екстрахира чрез накисване на растенията, принадлежащи към семейството на индиго. Индиго само по себе си дава син цвят; Защо го използвате в комбинация с къна, за да дадете на косата си кафяво-червен рефлекс. Молекулата, отговорна за синия цвят, е индикация, която на свой ред произхожда от хидролиза индоксилил, който ще се окисли чрез образуване на индиго.

Encyclopedic hair website


Фризьорите се грижат за здравето на косата в козметични и естетически салони, със стил прически за модни снимки и продажба на продукти за грижа за косата.

Свързани теми

Лексикон на фризьори

Vegetal Color, фризьори, коса, здраве, салони за красота, модни снимки за коса, прически, естетика, продажба, грижа за оплешивяване, Vegetal Color, падане на косата, оцветяване, слънчеви щрихи, балайти, роботи, шатуш, Дея-Ву, Vegetal Color, Продажба на продукти за коса, продажба на Фризьорски продукти, продажба на Фризьорски изделия, продажба на сешоари за коса, продажба на коса за изправяне, продажба на подстригване ножици, продажба на косата регресващи грижи, продажба на падане-доказателство грижи коса, продажба на керастаза, Vegetal Color, продажба протоплазмин, продажба на клечки, продажба на арганово масло, продажба на марокармасло, продажба на фолукс парлукс, продажба на четки за коса, продажба на дървени гребени, продажба на дрехи за фризьори, продажба на боя за косата, Vegetal Color, продажба на специални шампоани за коса, продажба на Фризьорски мебели, продажба на курсове за фризьорски програми, бизнес, най-добра цена, изходни продукти

X

privacy