vegetalcolor.net
Tota la veritat sobre el color vegetal per al cabell


Vegetal Color :

Avui en dia moltes dones busquen color vegetal per al cabell perquè se senten més naturals i per tant més delicats. Això no sempre és cert: els colorants vegetals no solen ser capaços de pintar tot el cabell uniformement, sinó merament conferint reflexos de color. Els tints de color vegetal s'extreuen de les plantes, són molt al·lergògens i/o irritant, però tenen una gamma limitada de colors. Un cop aplicat, les tintes de color vegetal s'uneixen al cabell amb llaços febles a hidrogen, per la qual cosa el color té una resistència conferida temporal i no permanent. Henna és un exemple de color vegetal per al cabell és una substància de la planta de tint que pot donar al cabell fosc un color vermellós-taronja amb matisos de coure, mentre que el ros o la llum reflexos produeix la pastanaga vermella. Una altra substància vegetal utilitzada com a colorant vegetal és AZULÈ o 4, 5, 7 triidrossiflavone, que s'extreu de la camamilla a través de premsat de les tapes de floració. Azulè és un marcadors per a Ros o llum. El tercer color vegetal per al cabell és l'indi, que s'extreu reprenent les plantes pertanyents a la família de l'indi. L'indi en si mateix dóna un color blau; per què l'utilitza en combinació amb henna per donar el seu cabell un reflex de color marró-vermell. La molècula responsable del color blau és l'indican, que al seu torn s'origina per hidròlisi indoxyl, que serà oxidada formant l'indi.

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Vegetal Color, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Vegetal Color, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Vegetal Color, Venda de productes per al cabell, venda de productes de perruqueria, venda d'articles de perruqueria, la venda d'assecadors de cabells, la venda de planxes de cabell, la venda de tisores de tall de cabell, la venda de cura del pèl de la regeneració, la venda d'atenció a prova de tardor cabell, vendes de Kerastase, Vegetal Color, venda de prooplasmines, perruques de venda, la venda d'oli d'argan, la venda de marrocanoil, venda de phonlux PARLUX, la venda de pinzells, la venda de pinten de fusta, la venda de roba per als perruquers, la venda de tint per al cabell, Vegetal Color, venda de xampús de cabells especials, venda de mobles de perruqueria, venda de cursos de perruqueria, de negocis, millor preu, Outlet productes per a cabells

X

privacy