vegetalcolor.net
Sva istina o vegetalnoj boji za kosu


Vegetal Color :

Danas mnoge žene su u potrazi za vegetalne boje za kosu, jer se osjećaju prirodnije i stoga više delikatna. To nije uvijek istina: povrće boje su obično ne mogu obojiti cijelu kosu ravnomjerno, ali samo pruža boje refleksije. Biljnih boja boje su izvađeni iz biljaka, oni su vrlo alergenski i/ili iritantan, ali imaju ograničen raspon boja. Nakon primjene, vegetijalni boja boje vezati za kosu s slabim vezama na vodik, za koje je boja ima otpor dodjeljuje privremeno i ne trajno. Kane je primjer vegetalne boje za kosu je boja biljka tvar koja može dati tamnu kosu crvenkasto-narančasta s bakrenim nijansama, dok je plava ili lagana refleksija proizvodi crvenu mrkvu. Još jedna biljka tvar koja se koristi kao biljna boja je AZULENE ili 4, 5, 7 triidrossiflavone, koji je izvađen iz kamilice putem pritiskanja cvjetnih vrhova. Azulene je Alati za isticanje za plavu ili svjetlost. Treća vegetacija boja za kosu je INDIGO, koji se ekstrahira namočenjem biljaka koje pripadaju obitelji Indigo. Indigo po sebi daje plavu boju; Zašto ga koristite u kombinaciji s Kane kako bi svoju kosu smeđe-crveni refleks. Molekula odgovorna za plavu boju je indican, koji zauzvrat potječe od hidrolize indoksil, koji će biti oksiiziran formiranjem Indigo.

Encyclopedic hair website


Hairdressers brinuti o zdravlju kose u ljepoti i estetskim salonima, sa stilom frizure za modne-kosu fotografije i prodaju proizvoda za njegu kose.

Srodne teme

Frizeri leksikon

Vegetal Color, Hairdressers, kosa, zdravlje, kozmetički saloni, frizura modne fotografije, frizura, estetika, prodaja, ćelavost skrb, Vegetal Color, kosa pada, bojanje, sunčeve zrake, balayages, meches, shatush, deja-vu, Vegetal Color, Prodaja kose proizvodi, prodaja frizerski proizvodi, prodaja frizerske predmete, prodaje sušilice za kosu, prodaje kose ravnanje, prodaje šišanje škare, prodaju kosu regeneratora, prodaje pad-otporan njegu kosa, kerastaza prodaja, Vegetal Color, prodaja protoplazmina, prodaje perike, prodaje Arganovo ulje, prodaje marokanulje, prodaje phonlux Parlux, prodaje kose četke, prodaje drvene češljevi, prodaje odjeću za frizera, prodaju bojanje kose, Vegetal Color, prodaje specijalne frizure, prodaja frizerski namještaj, prodaja frizerski tečajevi, posao, najbolja cijena, Outlet proizvodi za kosu

X

privacy