vegetalcolor.net
Minden az igazság a vegetalis színe a haj


Vegetal Color :

Ma sok nő keres növényi szín a haj, mert úgy érzi, több természetes, és ezért finomabb. Ez nem mindig igaz: a növényi színezékek általában nem képesek az egész hajat egyenletesen színbe tenni, csak a színes gondolatokkal. A növényi színes festékek kivont növények, ezek nagyon allergén és/vagy irritáló, de egy korlátozott színskála. Egyszer alkalmazott, a növényi színes festékek kötődnek a hajat gyenge kötvények hidrogén, amely a szín ellenállása ruházott ideiglenes és nem állandó. Henna egy példa a növényi színű haj a festék növényi anyag, amely megadja a Sötét haja vöröses-narancs, réz színárnyalatokat, míg a szőke vagy könnyű reflexiók termel piros-sárgarépa. Egy másik növényi anyag használt növényi festék AZULÉN vagy 4, 5, 7 triidrossiflavon, amely kivont Kamilla keresztül nyomja meg a virágzás felsők. Az azulén egy highöngyújtót a szőke és a fény. A harmadik vegetalis színe a haj az INDIGO, amelyet kivont áztatással a növények családjába tartozó indigó. Indigó önmagában ad egy kék színű; Miért használja együtt Henna annak érdekében, hogy a hajad a barnás-vörös reflex. A molekula felelős a kék szín a indican, ami viszont származik hidrolízis indoxil, amelyet oxidálódik alkotó indigó.

Encyclopedic hair website


Fodrászok, hogy vigyázzon az egészségügyi haj a szépség és az esztétikai szalonokban, a stílus frizurát a divat-haj fotók és értékesítése hajápolási termékek.

Kapcsolódó témakörök

Fodrászok lexikonja

Vegetal Color, fodrászok, haj, egészség, szépségszalonok, haj divat fotók, frizurák, esztétika, eladás, kopaszság ellátás, Vegetal Color, haj alá, színezés, Sunstroke, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Vegetal Color, Hajápolási termékek eladása, fodrászati termékek értékesítése, fodrászati cikkek értékesítése, hajszárító értékesítése, hajkiegyenesítők eladása, fodrász olló értékesítése, haj regrowth-eladás, eladás, zuhanásbiztos ápolás haj, Vegetal Color, kerastase értékesítés, eladó protoplasmine, értékesítési parókák, eladási argán olaj, értékesítés moroccanoil, értékesítési phonlux parlux, értékesítési hajkefék, értékesítési fa fésű, értékesítési ruházat a fodrászok, Vegetal Color, értékesítési hajfestékek, különleges hajsamponok eladása, Fodrászati berendezések értékesítése, fodrászati tanfolyamok, üzlet, legjobb ár, kilépő haj termékek értékesítése

X

privacy