vegetalcolor.net
Semua kebenaran tentang warna vegetal untuk rambut


Vegetal Color :

Hari ini ramai wanita mencari warna vegetal untuk rambut kerana berasa lebih semula jadi dan oleh itu lebih halus. Ini tidak selalunya benar: pewarna sayur biasanya tidak dapat mewarna keseluruhan rambut sama rata, tetapi hanya memberikan pantulan berwarna. Pewarna warna vegetal diekstrak dari tumbuhan, mereka sangat alahan dan/atau merengsa tetapi mempunyai pelbagai warna yang terhad. Setelah digunakan, pewarna warna vegetal mengikat ke rambut dengan bon lemah ke hidrogen, yang warna mempunyai rintangan yang diberikan sementara dan tidak kekal. Henna adalah contoh warna vegetal untuk rambut adalah bahan tumbuhan pewarna yang boleh memberikan rambut gelap reddish-oren dengan tembaga corak warna, manakala yang tumpul atau pantulan cahaya menghasilkan merah-lobak merah. Satu lagi bahan tumbuhan yang digunakan sebagai pewarna sayuran adalah AZULENE atau 4, 5, 7 triidrossiperisa One, yang diekstrak dari Chamomile melalui menekan puncak berbunga. Azulene adalah sebuah lighters yang tinggi untuk watak atau cahaya. Warna vegetal ketiga untuk rambut adalah INDIGO, yang diekstrak dengan Berendam tumbuhan kepunyaan keluarga INDIGO. Indigo dengan sendirinya memberi warna biru; mengapa anda menggunakannya dalam kombinasi dengan Henna untuk memberi rambut anda kehitaman-refin merah. Molekul yang bertanggungjawab untuk warna biru adalah indican, yang pada gilirannya berasal oleh hydrolisis indoxyl, yang akan teroksida dengan membentuk Indigo.

Encyclopedic hair website


Pendandan rambut menjaga kesihatan rambut di salon kecantikan dan estetik, dengan gaya rambut yang bergaya untuk foto rambut fesyen dan penjualan produk penjagaan rambut.

Topik berkaitan

Ikon lexpendandan rambut

Vegetal Color, pendandan rambut, rambut, Kesihatan, Salun Kecantikan, foto fesyen rambut, gaya rambut, estetika, jualan, botak penjagaan, Vegetal Color, rambut jatuh, pewarna, tompok matahari, balayages, meches, berkecai ush, Deja-Vu, Vegetal Color, Menjual produk rambut, menjual rambut produk, menjual barangan rambut, menjual pengering rambut, menjual straighteners rambut, menjual Gunting Rambut Gunting, menjual penjagaan pertumbuhan semula rambut, menjual penjagaan bukti jatuh rambut, jualan kerastase, Vegetal Color, jualan protoplasmine, menjual wigs, menjual minyak argan, menjual moroccanoil, menjual phonlux parlux, menjual berus rambut, menjual Combs kayu, menjual pakaian untuk pendandan rambut, menjual pewarna rambut, Vegetal Color, menjual syampu rambut khas, menjual perabot rambut, menjual kursus rambut, perniagaan, harga terbaik, produk rambut kedai

X

privacy