vegetalcolor.net
Alle waarheid over plantaardige kleur voor haar


Vegetal Color :

Vandaag zijn veel vrouwen op zoek naar plantaardige kleur voor haar, omdat het gevoel natuurlijker en dus meer delicate. Dit is niet altijd waar: de plantaardige kleurstoffen zijn meestal niet in staat om het hele haar gelijkmatig te kleuren, maar alleen gekleurde reflecties te verlenen. De plantaardige kleurstoffen worden geëxtraheerd uit planten, ze zijn zeer allergeen en/of irriterend, maar hebben een beperkt aantal kleuren. Eenmaal aangebracht binden de plantaardige kleurstoffen aan het haar met zwakke bindingen aan waterstof, waarvoor de kleur een tijdelijke en niet permanente weerstand heeft. Henna is een voorbeeld van plantaardige kleur voor het haar is een stof van de kleurstof die het donkere haar een roodachtig oranje met kopertinten kan geven, terwijl de blonde of lichte reflecties een rode wortel produceren. Een andere plantaardige stof die wordt gebruikt als plantaardige kleurstof is AZULEEN of 4, 5, 7 triidrossiflavone, die wordt geëxtraheerd uit kamille via het persen van bloeiende toppen. Azulene is een markeerstiften voor blond of licht. De derde plantaardige kleur voor haar is de INDIGO, die wordt geëxtraheerd door het weken van de planten die behoren tot de familie van Indigo. Indigo op zich geeft een blauwe kleur; Waarom je het in combinatie met henna gebruikt om je haar een bruin rode reflex te geven. Het molecuul dat verantwoordelijk is voor de blauwe kleur is de indican, die op zijn beurt afkomstig is van hydrolyse indoxyl, die zal worden geoxideerd door het vormen van de Indigo.

Encyclopedic hair website


Kappers zorgen voor de gezondheid van haar in schoonheids-en esthetische salons, met stijl kapsels voor mode-haar Foto's en verkoop van haarverzorgingsproducten.

Verwante onderwerpen

Het lexicon van kappers

Vegetal Color, kappers, haar, gezondheid, schoonheidssalons, haar mode Foto's, kapsels, esthetiek, verkoop, kaalheid zorg, Vegetal Color, haaruitval, kleurplaten, zonne streken, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Vegetal Color, Het verkopen van haar producten, het verkopen van kappers producten, het verkopen van kappers artikelen, het verkopen van haardrogers, het verkopen van haarstijl tangen, het verkopen van kapsel scharen, het verkopen van haargroei zorg, het verkopen van valbestendige zorg haar, Kerastase verkoop, Vegetal Color, verkoop protoplasmine, verkoop van pruiken, verkoop arganolie, verkoop van moroccanoil, verkoop phonlux Parlux, verkoop haar borstels, verkoop van houten kammen, verkoop van kleding voor kappers, verkoop van Haarverf, Vegetal Color, verkopen van speciale haar shampoos, verkopen kappers meubelen, verkoop kappers cursussen, Business, beste prijs, outlet haar producten

X

privacy