vegetalcolor.net
All sannheten om vegetal farge for håret


Vegetal Color :

I dag er mange kvinner på jakt etter vegetal farge for håret, fordi føler seg mer naturlig og derfor mer delikat. Dette er ikke alltid sant: den vegetabilske fargestoffer er vanligvis ikke i stand til å farge hele håret jevnt, men bare overdragelse fargede refleksjoner. Den vegetal fargestoffer er Hentet fra planter, de er svært allergifremkallende og/eller irriterende, men har et begrenset utvalg av farger. Når anvendt, den vegetal fargestoffer binder til håret med svake obligasjoner til hydrogen, som fargen har en motstand overdratt midlertidig og ikke permanent. Henna er et eksempel på vegetal farge for hår er et fargestoff plante stoff som kan gi det mørke håret en rødlig-oransje med kobber fargetoner, mens den blonde eller lys refleksjoner produserer rød-gulrot. En annen plante substans brukes som en grønnsak fargestoff er AZULENE eller 4, 5, 7 triidrossiflavone, som er Hentet fra kamille via pressing av blomstrende topper. Azulene er en merkepenner for blond eller lys. Den tredje vegetal farge for håret er INDIGO, som er utvunnet av soaking plantene som tilhører familien til INDIGO. Indigo i seg selv gir en blå farge; Hvorfor du bruker den i kombinasjon med henna for å gi håret en brun-rød refleks. Molekylet ansvarlig for den blå fargen er indican, som igjen stammer fra hydrolyse indoxyl, som vil bli oksidert ved å danne Indigo.

Encyclopedic hair website


Frisører ta vare på helsen til håret i skjønnhet og estetiske salonger, med stil frisyrer for mote-hår bilder og salg av hårpleieprodukter.

Beslektede emner

Frisører ' leksikon

Vegetal Color, frisører, hår, helse, skjønnhetssalonger, hår mote bilder, frisyrer, estetikk, salg, skallethet omsorg, Vegetal Color, hår fall, coloring, sunstrokes, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Vegetal Color, Globelife, fiera parrucchieri, marche prodotti capelli, settore parrucchieri, aziende tinture capelli, produttori prodotti professionali parrucchieri, fabbrica linee prodotti conto terzi, private label, accessori capelli, Vegetal Color, rivenditori prodotti parrucchieri, grossisti venditori prodotti per capelli, concessionari prodotti per parrucchieri, agenti parrucchieri, saloni di bellezza, ricerche di mercato nel settore della moda capelli, attrezzature per parrucchieri, infoltimento capelli, informazioni capelli, Vegetal Color, notizie prodotti parrucchieri, arredamento negozi di acconciatura, import export, forniture parrucchieri

X

privacy