vegetalcolor.net
Vse resnice o vegetalni barvi za lase


Vegetal Color :

Danes mnoge ženske iščejo vegetalne barve za lase, ker čutijo bolj naravno in zato bolj občutljivo. To ni vedno res: rastlinska barvila običajno ne morejo barvno celotno lase enakomerno, ampak le daje barvne refleksije. Rastlinska barva barve so pridobljeni iz rastlin, so zelo alergeni in/ali draži, vendar imajo omejeno paleto barv. Ko se uporablja, rastlinska barva barve vežejo na lase s šibkimi vezi z vodikom, za katere je barva odpornost podeljena začasno in ne trajno. Henna je primer vegetalne barve za lase je barva rastlinskega snov, ki lahko dajo temne lase rdečkasto-oranžna z bakrene odtenke, medtem ko blond ali svetlobe odsevov proizvaja rdeče-korenje. Druga rastlinska snov, ki se uporablja kot rastlinsko barvanje je AZULENE ali 4,5, 7 triidrossiflavone, ki se pridobiva iz kamilice s pritiskom cvetenja vrhovi. Azulene je highvžigalniki za blond ali svetlo. Tretja vegetalna barva za lase je INDIGO, ki se ekstrahira z namakanjem rastlin, ki pripadajo družini Indigo. Indigo sama po sebi daje modro barvo; zakaj ga uporabljate v kombinaciji s Kane, da bi vaši lasje rjavkasto-rdeči refleks. Molekula, odgovorna za modro barvo, je indican, ki pa izvira iz hidrolize indoksil, ki bo oksidira z oblikovanjem Indigo.

Encyclopedic hair website


Frizerji skrbijo za zdravje las v lepotnih in estetskih salonih, s slogi pričeske za fotografije mode-las in prodajo izdelkov za nego las.

Sorodne teme

Leksikon za frizerje

Vegetal Color, frizerji, lasje, zdravje, kozmetični saloni, lasje modne fotografije, pričeske, estetika, prodaja, Ćelavost, Vegetal Color, padec las, barvanje, sunstrokes, balayages, meches, shatush, deja-vu, Vegetal Color, Prodaja izdelkov za lase, prodaja Frizerstvo izdelkov, prodaja Frizerstvo predmetov, prodaja sušilniki za lase, prodaja las straighteners, prodaja striženje škarje, prodaja las dlak nego, prodaja padec-Proof Care Hair, KERASTASE prodaja, Vegetal Color, prodaja protoplasmine, prodaja lasulje, prodaja arganovim oljem, prodaja moroccanoil, prodaja phonlux Parlux, prodaja hairščetke, prodaja lesene glavniki, prodaja oblačila za frizerji, prodaja barvanje las, Vegetal Color, prodaja posebne šamponi za lase, prodaja frizersko pohištvo, prodaja frizerski tečaji, poslovni, najboljša cena, izdelki iz vtičnice za lase

X

privacy